Αναφορά – Αίτημα – Γνωστοποίηση – κοινοποίηση

αναφορα αιτημα σωρρας1

Το εξώδικο θα σας πω πρώτα που πήγε. Πρώτα πήγε στον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα, δεύτερος το έλαβε ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος, Γιάννης Βαρουφάκης. Τρίτος ήταν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έπειτα στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στην Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, την κα Κωνσταντοπούλου. Το εξώδικο επιδίδεται επιπλέον στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (?) στον Στουρνάρα, στους τρεις, την Πέτροβα, Κοστέλο και Ρεφέρ, της Τρόϊκας στην Ελλάδα. Στον Πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα (σ.σ ξέρετε πολλούς απατεώνες να ενημερώνουν τον πρόεδρο της Αμερικής;) επίσης στον Αρχηγό της C.I.A και στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Και τι τους λέει μέσω αυτού του εξώδικου:

Αυτή την ενημέρωση την κάνει ο Αρτέμης Σώρρας.

Σας καλώ, κλήση για συντονισμό, και εποπτεία προκειμένου για την λήψη κεφαλαίων, από τα παράγωγα του πλούτου κληρονομικών ταμείων. Από τα παράγωγα λοιπόν του καινούριου πλούτου των κληρονομικών ταμείων της Διεθνούς εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς – Θεσμικούς – Μητρικούς και παράλληλους υπερκαλυμμένους λογαριασμούς.

(σ.σ Προσέξτε από πού!! Από τα παράγωγα του πλούτου, των κληρονομικών ταμείων. Άρα έχουμε: Κληρονομικά ταμεία, που δε μας τα λέγανε μέχρι σήμερα.. Έχουμε πλούτο στα κληρονομικά ταμεία..και ο πλούτος αυτός παράγει κιόλας, καινούριο πλούτο.. Και αυτό το κοινοποιεί στους Ομπάμα και Πούτιν, όπως και στον ίδιο τον ιδιοκτήτη αλλά και Διοικητή και η Μοναδική Αρχή και Υπογράφων του Παγκόσμιου Κρατικού Κλειστού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος με την επωνυμία «ALRHA OMEGA STAΤIOΝ» κο KOBZAR.

Συγκεκριμένα στην σελίδα 4 λέει:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

3.1 Το αίτημα συνοδευμένο από τις μελέτες το πληρεξούσιο του πρώτου Δημάρχου που υπέγραψε, την συμφωνία, καθώς και άλλο συμπληρωματικό έγγραφο, κατατέθηκε στους κάτωθι, και δώθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για τον έλεγχο και για να ασκηθεί η οποιαδήποτε ένσταση επί της διαδικασίας ή άλλο (Τα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης με όλα τα συνοδευτικά μπορούν να παραδοθούν στην συνέχεια).

α) Η.Ε VLADIMIR I KOBZAR, Ιδιοκτήτης αλλά και ως ο Διοικητής και η Μοναδική Αρχή και Υπογράφων του Παγκόσμιου Κρατικού Κλειστού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος με την επωνυμία «ALRHA OMEGA STAΤIOΝ» Που ενεργεί σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες (White House protocol No.: 558-22821) και ο οποίος ασκεί την νομική κυριότητα νομή και κατοχή και εξουσία που νομίμως του χορηγήθηκε επί των διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, που κρατούνται εντός θεσμικών Μητρικών λογαριασμών και που είναι καταχωρημένοι στο ομοσπονδιακό σύστημα τραπεζών των διεθνών διακανονισμών.

Ημερομηνία παράδοσης 3 / Οκτ / 2013

(σ.σ γιατί έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί ο Αρτέμης Σώρρας να δομήσει χρηματοδότηση, βάσει της πρώτης υπογραφής, και που αποκαλύπτεται ότι έχει πάει που; Στα κληρονομικά ταμεία που μας τα κρατάνε κρυφά. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ).

Σχόλιο από Γιάννη Καλογερόπουλο.

Δήμαρχοι ακούστε το καλά. Την διαδικασία σας την έκανε έτοιμη ο Σώρρας, ενημέρωσε όλους τους θεσμούς, έχει φτάσει μέχρι και τον πρόεδρο της Αμερικής της Ρωσίας και την C.I.A. Αν ο Σώρρας έλεγε ψέματα στο παραμικρό τώρα θα ήταν μέσα και θα το έπαιζαν σε όλες οι τηλεοράσεις του Πλανήτη. Από την στιγμή που τους έδωσε το δικαίωμα με τον χρόνο να ωριμάσει και να απαντήσουν, σημαίνει πως ο Σώρρας ότι έχει αποκαλύψει για τα παγκόσμια ταμεία είναι αληθινά, αλλιώς θα το είχαν συλλάβει. Άρα είμαστε έτοιμοι σε τι; Στην εκταμίευση των ποσών, γιατί έχει δομηθεί, βάσει της εγκρίσεως για την Ελλάδα τα 2, 3 τρις.

Διαβάστε όλο το Εξώδικο σε μορφή pdf
ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Α. ΣΩΡΡΑ 19-3-15


«Κλήση για συντονισμό και εποπτεία»

Στις 27-03-2015 επιδόθηκε εξωδίκως σε όλους τους αρμόδιους φορείς το αίτημα των ελληνων για την πίστωση μέρους των κληρονομικών κεφαλαίων του πλανήτη, τα οποία δικαιωματικά αναλογούν στο ελληνικό έθνος, με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία της Ελλάδος, της Κύπρου αλλά και του απανταχού ελληνισμού.
είναι αναφαίρετο, αδιαφιλονίκητο, αδιαμφισβήτητο κληρονομικό δικαίωμα των ανθρώπων η χρήση του πλούτου αυτού που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό κάτω από την κηδεμονία των ολίγων διαχειριστών στους οποίους ανατέθηκε η φύλαξη και η επικύρωση της ορθότητας του ετησίως.

η Ελλάδα διαθέτει αμύθητα ποσά και αυτό φαίνεται στο συνημμένο σχετικό 1 το οποίο αποτελεί το δείγμα των ισολογισμών του 2007, to οποίο σφραγίζεται από τον πρόεδρο της δημοκρατίας- Κάρολο Παπουλια, τον υπουργό οικονομικών Γεώργιο Αλογοσκούφη και τον πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη, Αδαμάντιο Βασιλάκη,
καθώς και επικυρώνεται από το διεθνές ποινικό δικαστήριο που ένας εξ αυτών είναι και ο πρώην πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου της κυπριακής δημοκρατίας Γεώργιος Πικκης.

Οι σελίδες που αφορούν τους ισολογισμούς των κληρονομικών κεφαλαίων της Ελλάδος που βρίσκονται καταχωρημένοι και κατατεθειμένοι στους διαφόρους λογαριασμούς (υψίστης ασφαλείας) τόσο στην τράπεζα της Ελλάδος όσο και σε όλες τις εμπορικές ελληνικές τραπεζας για το έτος 2007 είναι οι:
1,2,3,4,5,6,28,36,37,38,39,40, 41,42,54,55, 80, 81, 82,
83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112.

ΘΕΜΑ:
«Κλήση για συντονισμό και εποπτεία προκειμένου για τη λήψη κεφαλαίων από τα παράγωγα του πλούτου των Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες με έδρα την Ελλάδα και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας), που είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό»

Βίκυ Χαραλάμπους
04/ 04/ 2015


 

δείτε τα σχετικά που το συνοδεύουν:

ΣΧΕΤΙΚΟ 1- IBOE- Ιστορικό – Λεπτομέρειες

ΣΧΕΤΙΚΌ 2- Ισολογισμοί καταπιστευμάτων 2007

ΣΧΕΤΙΚΟ 3α-ΟΛΌΚΛΗΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ 3Β- Δείγμα Μελετών

Advertisements

2 comments on “Αναφορά – Αίτημα – Γνωστοποίηση – κοινοποίηση

  1. Παράθεμα: Η λύση για το πρόβλημα της ύφεσης και της τοπικής ανεργίας, είναι κατατεθειμένη στον Δήμο Λαυρεωτικής από τον Φεβρουάριο του 2014. | Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

  2. Παράθεμα: Η λύση για το πρόβλημα της ύφεσης και της τοπικής ανεργίας, είναι κατατεθειμένη στον Δήμο Λαυρεωτικής από τον Φεβρουάριο του 2014. » ΑΛΦΕΙΟΣ Π

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s