Απόσπασμα συνέντευξης Γιάννη Καλογερόπουλου στο ART TV στις 3 Μαΐου 2015

Καλογερόπουλος

Αυτό το εξώδικο, λέει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Θα πρέπει να κοινοποιηθεί προς τον κάθε Δήμαρχο και την δημοτική αρχή, για να λάβουν γνώση τι λέει το εξώδικο.

Το εξώδικο θα σας πω πρώτα που πήγε. Πρώτα πήγε στον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα, δεύτερος το έλαβε ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος, Γιάννης Βαρουφάκης. Τρίτος ήταν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έπειτα στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στην Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, την κα Κωνσταντοπούλου. Το εξώδικο επιδίδεται επιπλέον στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στον Στουρνάρα, στους τρεις, την Πέτροβα, Κοστέλο και Ρεφέρ, της Τρόϊκας στην Ελλάδα. Στον Πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα (ξέρετε πολλούς απατεώνες να ενημερώνουν τον πρόεδρο της Αμερικής;) επίσης στον Αρχηγό της C.I.A και στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Και τι τους λέει μέσω αυτού του εξώδικου:

Αυτή την ενημέρωση την κάνει ο Αρτέμης Σώρρας.
Σας καλώ, κλήση για συντονισμό, και εποπτεία προκειμένου για την λήψη κεφαλαίων, από τα παράγωγα του πλούτου κληρονομικών ταμείων (Προσέξτε από πού!! Από τα παράγωγα του πλούτου, των κληρονομικών ταμείων. Άρα έχουμε: Κληρονομικά ταμεία, που δε μας τα λέγανε μέχρι σήμερα.. Έχουμε πλούτο στα κληρονομικά ταμεία..και ο πλούτος αυτός παράγει κιόλας, καινούριο πλούτο..) Από τα παράγωγα λοιπόν του καινούριου πλούτου των κληρονομικών ταμείων της Διεθνούς εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς – Θεσμικούς – Μητρικούς και παράλληλους υπερκαλυμμένους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα στην σελίδα 4 λέει:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

3.1 Το αίτημα συνοδευμένο από τις μελέτες το πληρεξούσιο (γιατί έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί ο Αρτέμης Σώρρας να δομήσει χρηματοδότηση, και που αποκαλύπτεται ότι έχει πάει; Στα κληρονομικά ταμεία που μας τα κρατάνε κρυφά. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ) του πρώτου Δημάρχου που υπέγραψε, την συμφωνία, καθώς και άλλο συμπληρωματικό έγγραφο, κατατέθηκε στους κάτωθι, και δώθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για τον έλεγχο και για να ασκηθεί η οποιαδήποτε ένσταση επί της διαδικασίας ή άλλο (Τα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης με όλα τα συνοδευτικά μπορούν να παραδοθούν στην συνέχεια).

Σχόλιο από Γιάννη Καλογερόπουλο (Δήμαρχοι ακούστε το καλά. Την διαδικασία σας την έκανε έτοιμη ο Σώρρας, ενημέρωσε όλους τους θεσμούς, έχει φτάσει μέχρι και τον πρόεδρο της Αμερικής της Ρωσίας και την C.I.A. Αν ο Σώρρας έλεγε ψέματα στο παραμικρό τώρα θα ήταν μέσα και θα το έπαιζαν σε όλες οι τηλεοράσεις του Πλανήτη. Από την στιγμή που τους έδωσε το δικαίωμα με τον χρόνο να ωριμάσει και να απαντήσουν, σημαίνει πως ο Σώρρας ότι έχει αποκαλύψει για τα παγκόσμια ταμεία είναι αληθινά, αλλιώς θα το είχαν συλλάβει. Άρα είμαστε έτοιμοι σε τι; Στην εκταμίευση των ποσών, γιατί έχει δομηθεί, βάσει της εγκρίσεως για την Ελλάδα τα 2, 3 τρις).

α) Η.Ε VLADIMIR I KOBZAR, Ιδιοκτήτης αλλά και ως ο Διοικητής και η Μοναδική Αρχή και Υπογράφων του Παγκόσμιου Κρατικού Κλειστού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος με την επωνυμία «ALRHA OMEGA STAΤIOΝ» Που ενεργεί σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες (White House protocol No.: 558-22821) και ο οποίος ασκεί την νομική κυριότητα νομή και κατοχή και εξουσία που νομίμως του χορηγήθηκε επί των διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, που κρατούνται εντός θεσμικών Μητρικών λογαριασμών και που είναι καταχωρημένοι στο ομοσπονδιακό σύστημα τραπεζών των διεθνών διακανονισμών.

Δημοσιογράφος: Αν τα πάρουν αυτά τα λεφτά οι Δήμαρχοι, οι Δήμοι, σε τι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν;

Καλογερόπουλος: Απλά να ενημερώσω, πως τα χρήματα για τους δήμους, δεν έχουν καμία σχέση με τα κατατεθειμένα 600 δις. Τα 600 δις είναι ομόλογα 3Α Αμερικάνικου Δημοσίου, τα χρήματα των δήμων δεν είναι ομόλογα, αλλά είναι απολύτως μετρητά. Δεν είναι του κου Σώρρα, αλλά είναι των Ελλήνων πολιτών στο παγκόσμιο ταμείο, τα οποία τα εγγυάται ο Σώρρας. Βάζει δηλαδή τις εγγυήσεις, αντί να τις βάλει το Ελληνικό Δημόσιο ή ο Δήμος, αλλά τα χρήματα είναι του λαού. Οπότε ο θεσμός που εκπροσωπεί των λαό – Δήμαρχος, δίνει την εντολή για να έρθουν τα λεφτά. Αυτή η εντολή έχει ήδη δωθεί από τους Δημάρχους που έχουν υπογράψει, όπως έχουν ήδη υπογράψει και δύο χριστιανικά δόγματα (γιατί έχουν την ίδια ισχύ).

Τι χρειάζεται τώρα για να εκταμιευτούν τα χρήματα;
Να πάνε με τον Σώρρα όσο περισσότεροι δήμαρχοι υπογράψουν, στην Τράπεζα της Ελλάδος για να ζητήσουν την ρευστοποίηση (εκταμίευση) των χρημάτων στον ειδικό κηδεμονευόμενο λογαριασμό, δηλαδή στο όνομα του Σώρρα και στην κηδεμονία των Δημάρχων. Όπου δε μπορεί να τον πάρει η Κυβέρνηση δεν μπορεί να τον κατασχέσει ο δανειστής. (ΤΡΟΙΚΑ – ΔΝΤ – Ε.Κ.Τ). Συμπλήρωσε πως ότι λέει φέρνει πλήρη ευθύνη των λόγων του και πως δέχεται  όποια τιμωρία αν ψεύδεται.

Συνεχίζοντας απευθύνθηκε στους Δημάρχους λέγοντας πως:
Είναι ευκαιρία οι δήμοι να καταλάβουν πως το Υπουργείο Εσωτερικών τους κορόιδεψε, με τις ψεύτικες κατηγορίες ή με τις ανασφαλείς κατηγορίες που έκανε. Τώρα που βλέπουν πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, και βλέπουν ακόμα τον Σώρρα να βγαίνει δημόσια χωρίς να του έχουν απαγγελθεί εκ νέου κατηγορίες (σ.σ Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για κατάλυση του συντάγματος και ΨΕΥΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, καταγγελία που είχε κατατεθεί από τρεις κατήγορους, ο ένας εκ των οποίων απουσίαζε την ημέρα της δίκης, επειδή ορκιζόταν υπουργός , αριθ απ 67650_13, επίσης αναγνωρίστηκε η κατάθεση των 600 δις) – (ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 28-6-13).

Το βλέπουν τώρα πιο σοβαρά και το αποτέλεσμα της Π.ν.π είναι αυτό που δίνει την ώθηση στους δημάρχους να πράξουν τα αυτονόητα.

Εν τω μεταξύ να σας πω δύο λόγια για το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα χρήματα και ποιος είναι ο σκοπός της χρηματοδότησης μέσω των δήμων. Μπορούν να αποκαταστήσουν όλοι την κοινωνία του δήμου, δηλαδή να φτιαχτούν εντελώς δωρεάν και να δωθούν στον δήμο όλα τα έργα, όποια και να είναι αυτά. Ο Δήμαρχος με μια εντολή του, να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια σε όλο τον πληθυσμό, δωρεάν όλες οι κοινωνικές παροχές (Ασφάλιση , παιδεία, υγεία, ενέργεια κ.ο.κ). Στην συνέχεια ότι έργο υποδομής υπάρχει είναι εντελώς δωρεάν η κατασκευή του., κατασκευή πλουτοπαραγωγικών έργων που θα ζητήσει ο δήμος. Για να έχουν εργασία όλοι, μειώνοντας σιγά σιγά την ανεργία , για να ζούνε με ασφάλεια, και για να μπορέσει να «πέσει» ρευστό στην τοπική κοινωνία, ούτως ώστε να μοχλευτεί η τοπική οικονομία, για να τελειώσει το πρόβλημα. Γιατί μέσα από την τοπική οικονομία, κατ’ επέκταση όλων των δήμων, λύνεται και το πρόβλημα της Ελλάδος. Ταυτόχρονα αυτά τα χρήματα μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις άμεσες υποχρεώσεις των Δημοτών σε Τράπεζες (Κόκκινα δάνεια), εφορία. Επίσης μπορεί να χρηματοδοτηθεί κάθε διαδικασία παραγωγική και επιχειρηματική (είτε είναι αγρότες είτε κτηνοτρόφοι, έμποροι κ.ο.κ με άτοκη χρηματοδότηση).

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια ΑΠΟΦΑΣΗ, όσων περισσοτέρων δημάρχων να πάνε με τον Σώρρα (τον εγγυητή δηλαδή) στην Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι υποχρεωμένος ο Στουρνάρας να υπακούσει.

Απομαγνητοφώνηση: Ηλίας Καλλέργης

Δείτε ένα σύντομο ιστορικό με τις ενέργειες που έχουν γίνει, από το 2012 μέχρι και σήμερα:

ΣΧΕΤΙΚΟ 1- IBOE- Ιστορικό – Λεπτομέρειες


Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ